Diensten

Een -all in one- website nodig?

Een website die 100% bij jouw bedrijf past,
van een webshop tot een informatieve website in de stijl die aansluit bij jouw bedrijf.

Wij zorgen ervoor dat jouw website vanboven in de Google zoekresultaten komt.

Wij zorgen ervoor dat iedereen veilig naar je website kan surfen (SSL certificaat) en persoonsgegevens van bezoekers gewaarborgd worden (cookies).

Indien wenselijk leren wij jou hoe je zeer makkelijk aanpassingen kan doen op je eigen website.

Elke website is zowel op telefoon, tablet en desktop zichtbaar in de gepaste lay-out met een optimale laadsnelheid.

Onder 'Tarieven' in het menu kan je alvast een eerste inzicht krijgen omtrent onze diensten en prijzen.

Persoonlijke website ontwikkeling

Een website die 100% bij jouw bedrijf past, van een webshop tot een informatieve website in de stijl die aansluit bij jouw bedrijf.

SEO

Wij zorgen ervoor dat de opmaak en content van jouw site SEO-compatibel is: we trachten jouw website vanboven in de Google zoekresultaten te zetten.

Security & gegevensbescherming

Elke website wordt voorzien van een SSL certificaat en cookies waardoor de  veiligheid en persoonsgegevens van klanten gewaarborgd worden.

Makkelijk zelf aanpasbaar

Indien wenselijk leren wij jou hoe je zeer makkelijk aanpassingen kan doen op je eigen website zoals het veranderen van foto’s en teksten.

Compatibiliteit & laadsnelheid

Elke website is zowel op telefoon, tablet en desktop zichtbaar in de gepaste lay-out. Daarnaast zorgen wij ervoor dat de laadsnelheid van jouw website optimaal is, waardoor klanten in alle comfort kunnen navigeren op jouw site.

Transparante prijzen

Door te navigeren naar het tabblad ‘Tarieven’ kan je alvast een eerste inzicht krijgen omtrent onze vaste diensten en de daaraan gekoppelde prijzen.

social media hulp nodig?

Wij helpen jou met het uitdenken van de meest geschikte sociale media strategie zodat je huidige en potentiële nieuwe klanten als eerste aan jouw bedrijf denken!

Vind je het moeilijk om een mooie feed, post of blog op Instagram, Facebook of Linkedin te creëren? Wij helpen jou graag verder!

Met slechts €1 per dag zetten wij al een efficiënte en effectieve social media campagne voor je op!

social media strategy

Online visibiliteit is niet meer weg te denken in deze digitale wereld. Naast het beheren van een goede website, is sociale media een belangrijke bron geworden. Wij helpen jou bij het uitdenken van de meest geschikte sociale media strategie, zodat je huidige en potentiële nieuwe klanten als eerste aan jouw bedrijf denken!

Social media content

Moeilijk om een mooie feed op Instagram te creëren? Geen inspiratie voor een leuke, aantrekkelijke post op Facebook? Heb je geen idee hoe je moet beginnen aan een informatieve blog voor LinkedIn? Geen paniek, wij staan jou graag bij

Social media ads

Droom je ervan om je bedrijf te laten groeien en nieuwe klanten aan te trekken? Wij verdiepen je graag in het efficiënt en effectief gebruik van deze advertenties. Voor slechts €1 per dag zetten wij al een mooie sociale media campagne voor je op.

Branding nodig?

Wil je jouw bedrijf op de kaart brengen, maar ben je uitzichtloos omtrent de aanpak hieromtrent? Wij gaan met jou opzoek naar de ideale strategie om jouw doelen te verwezenlijken!

Van het design van jouw unieke logo tot het ontwerpen van mailing content om jouw email marketing op punt te zetten. You name it, we make it!

Marketing strategy

Wil je jouw bedrijf op de kaart zetten, maar weet je niet hoe? Wij gaan met jou opzoek naar de ideale strategie om jouw doelen te verwezenlijken!

marketing tools

Van het design van jouw unieke logo tot het ontwerpen van mailing content om jouw email marketing op punt te zetten. You name it, we make it!

Waar wacht je nog op?
Maak nu je intake gesprek!